3 & 4 november 2021   |    De Broodfabriek Rijswijk    |    Exposant of wilt u exposeren? KLIK HIER

Praktische info

Data & openingstijden
Museum Vakdagen vindt plaats op woensdag 3 en donderdag 4 november 2021. De Museum Vakdagen is beide dagen open van 10.00 - 17.00 uur.

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

De Museum Vakdagen zijn op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdagavond 3 november vindt er vanaf 17.00 uur exclusief een netwerkborrel plaats voor de exposanten en genodigden bij Atelier van Zijderveld op loopafstand van de beurs locatie.

Toegankelijkheid
Op vertoon van een toegangsbewijs heeft men gratis toegang tot zowel de vakbeurs als de inlooplezingen en workshops. Deze toegangsbewijzen kan men gratis verkrijgen via de deelnemers of de organisatie van de Museum Vakdagen.

Garderobe
Garderobe is aanwezig tijdens de Museum Vakdagen, hiervoor dient u zich te melden bij de receptie van De Broodfabriek.

Parkeren
U kunt gratis parkeren in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage en een parkeerterrein direct naast de hoofdentree.

P1 overdekte garage (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf. De tweede straat linksaf (Verrijn Stuartlaan). De tweede straat linksaf (Gijnstraat). De parkeergarage P1 bevindt zich aan uw rechterhand.

P2 naast hoofdingang (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor. De vierde straat rechtsaf (Volmerlaan). Parkeerterrein P2 bevindt zich na circa 100 meter aan uw linkerhand.

Parkeren
Bereikbaarheid

De Broodfabriek heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder, aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur.

A4 vanuit de richting Amsterdam:
Via de A4 bereikt u in minder dan 35 minuten De Broodfabriek. U volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A13 vanuit de richting Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volgt u de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A4 vanuit de richting Rotterdam:
Via de A4 is De Broodfabriek gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rijdt u rechtdoor de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

Plan uw reis naar De Broodfabriek (Google Maps).

OV reisinformatie

Looproute vanaf Station Rijswijk
Vanaf NS station Rijswijk loopt u in 7 minuten richting de Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationshal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf en loop de Lange Kleiweg op. Ga linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De hoofdingang bevindt zich na 100 meter lopen aan uw rechterhand. Bekijk de looproute in Google maps

Bus/Tram: halte direct voor de hoofdentree
Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)
Buslijn 50: Halte Volmerlaan (Den Haag – Zoetermeer)
Buslijn 51: Halte Volmerlaan (Den Haag – Delft)
Buslijn 53: Halte Volmerlaan (Rijswijk – Delft)
Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)

Plan uw reis met OV naar De Broodfabriek (Google Maps).

 

DSC_0094 – kopie
DSC_0025 – kopie (2)
DSC_0119 – kopie
Logo 2021 CONCEPT – Museum Vakdagen3

Direct contact

+31 165 39 30 01

Partners

LCMC – kopie – kopie234