3 & 4 november 2021   |    De Broodfabriek Rijswijk    |    Exposant of wilt u exposeren? KLIK HIER

Het business-to-business event voor de museumbranche

Op woensdag 3 en donderdag 4 november 2021 vindt alweer de vijfde editie van de Museum Vakdagen plaats in De Broodfabriek te Rijswijk.

De Museum Vakdagen is de professionele vakbeurs voor de totale Nederlandse en Vlaamse museumbranche.

Ruim 50 gespecialiseerde bedrijven/organisaties hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de Museum Vakdagen. Levert u producten en/of diensten aan deze branche, dan is deelname eigenlijk vanzelfsprekend. Bent u nieuw of nog niet bekend met de museumbranche, dan is dit u kans.

De rode draad tijdens de Museum Vakdagen is kennisoverdracht, daarom is er een interactief en leerzaam congres gekoppeld aan de Museum Vakdagen. Tijdens het congres zal er worden ingespeeld op de actualiteiten in de museumwereld. Het thema van het congres tijdens de vijfde editie van de Museum Vakdagen wordt in januari bekend gemaakt. Ook worden er inlooplezingen, workshops en demonstraties gegeven. Exposanten hebben de mogelijkheid om hier hun bijdrage aan te leveren.

De Museum Vakdagen richt zich op de ruim 2000 musea in Nederland en Vlaanderen. Van de grootste professionele tot het kleinste museum. De werkgelegenheid in musea groeit gestaag door. Alleen in Nederland werken er inclusief vrijwilligers al zo’n 38.000 mensen in de museabranche. En de omzet van de musea wordt geschat, inclusief subsidies, op ongeveer 2 miljard euro.

Locatie
De Broodfabriek is uitstekend bereikbaar, gelegen in de randstad. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht liggen daarmee binnen 30 minuten reistijd. De locatie is gunstig gelegen aan de A4 en zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Broodfabriek beschikt over voldoende parkeergelegenheid en tevens stopt het openbaar vervoer voor De Broodfabriek.

De Museum Vakdagen zijn op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdagavond 3 november vindt in de horeca lounge exclusief een borrel plaats voor de exposanten en genodigden.

Reclamecampagne
De reclamecampagne rond de Museum Vakdagen wordt groots aangepakt. Het Museum Vakdagen Magazine een compleet glossy magazine gewijd aan de vakdagen wordt met een oplage van 4700 exemplaren per post gestuurd naar de totale doelgroep in Nederland (3400 st) en Vlaanderen (1300 st). Ook ontvangen alle bezoekers van de Museum Vakdagen het magazine bij de ingang van de vakbeurs.

Alle musea in Nederland en België worden persoonlijk uitgenodigd voor de vakdagen. Of het nu gaat om het Rijksmuseum te Amsterdam of het kleinste museum in België te Tessenderlo ieder musea wordt persoonlijk uitgenodigd.
Ter aankondiging van de vijfde editie van de Museum Vakdagen zullen wij meerdere male uitingen doen in diverse special interest magazines.

Ook zal de Museum Vakdagen actief op social media onder de aandacht worden gebracht bij de museumbranche.

En natuurlijk ontvangen alle exposanten entreekaarten om onder hun relaties uit te nodigen.

Doeltreffendheid
Wist u trouwens dat special intrest vakbeurzen de hoogste doeltreffendheid hebben in verhouding tot het geïnvesteerde budget. Een vakbeurs biedt dan ook meer dan andere marketinginstrumenten. De meerwaarde van het fysieke contact met de doelgroep en de beleving. Zowel zicht, gehoor, smaak en tastzin worden tegelijk geprikkeld.

Wees erbij! Twee dagen lang direct contact met de totale museumbranche.

Logo 2021 CONCEPT – Museum Vakdagen3

Bekijk of download direct de documentatie van de Museum Vakdagen 2021

BROCHURE BEURSPLAN

Deelnemen aan de Museum Vakdagen 2021

Bel vandaag nog met +31 165 39 30 01 voor één van de beste plaatsen of mail het volledig ingevulde inschrijvingsformulier naar info@museumvakdagen.nl. Wij hanteren geen voorschotten, geen inschrijvingsgeld. Facturatie vindt slechts plaats vanaf februari 2021.

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER INFORMATIE AANVRAGEN

Technische informatie

Standruimte** + standmodule*
3 m (breed) x 2 m (diep) = 6 m²
5 m (breed) x 2 m (diep) = 10 m²
5 m (breed) x 3 m (diep) = 15 m²

Kale standruimte (min 15m²)


€ 1600,- excl. btw
€ 2100,- excl. btw
€ 2700,- excl. btw

€ 140,- per m² excl. btw

*standmodule; systeemwanden (wit), tapijttegels (antraciet),
frieslijst (aluminium), verlichting (twee LED spots per 6 m²).
**afwijkende afmetingen op aanvraag.

Stand opbouw
Dinsdag 2 november 2021:  08.00 - 20.00 (eigen standbouw)
Dinsdag 2 november 2021:  14.00 - 20.00 (standbouw via organisatie)
Woensdag 3 november 2021:  08.00 - 10.00

Stand afbouw
Donderdag 4 november 2021:  17.00 - 23.00

Huurmeubilair
Wilt u tijdens de Museum Vakdagen gebruik maken van huurmeubilair?

Neem dan direct contact op met onze leverancier EBG Verhuur.

EBG Verhuur
Draaibrugweg 12
1332 AD Almere
+31 36 522 01 90
info@ebgverhuur.nl
www.ebgverhuur.nl

Logo 2021 CONCEPT – Museum Vakdagen3

Direct contact

+31 165 39 30 01

Partners

LCMC – kopie – kopie234