8 & 9 november 2023   |    Expo Houten    |    Exposant of wilt u exposeren? KLIK HIER

MVSITE5SM2

Deelnemers

Aanmeldingen
Lees hier meer over de expertise en nieuwe oplossingen van exposanten.

Wie vind je op de Museum Vakdagen...
Bijgewerkt tot 25 februari 2019

ActiveTickets

Website

ActiveTickets geeft al meer dan 10 jaar richting aan de manier waarop organisaties tickets verkopen in Nederland en België. Wij maken verschil door de ticket aankoop voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken, slim te automatiseren en te werken met een open software platform. Deurverkoop moet simpel zijn, online verkoop volledig in eigen stijl, deurcontrole 100% en bezoekersinformatie altijd beschikbaar. ActiveTickets is inzetbaar voor zowel kleine als grote organisaties.

AED Display NV

Website

Onze missie is een flexibele groep van bedrijven te ontwikkelen en te onderhouden op een Pan-Europese basis die een totaaloplossing biedt voor de professional in de AV-industrie.

Onze 7 waarden:

 • Discretie en respect voor onze klanten
 • Transparante prijzen en bedrijfsstructuur
 • Efficiënte en propere magazijnen
 • Respect voor onze producten
 • Klantgerichtheid
 • Snelle reactie op aanbiedingen
 • Strikte maar correcte procedures
Art Salvage BV

Website

Art Salvage is een toonaangevend bedrijf met als ruime opdracht het in stand houden van kunst en erfgoed. Wij helpen onder meer musea, instellingen en personen om hun taken op het gebied van collectiezorg op verschillende manieren te verlichten. Wij geven advies in de vorm van een collectiebeheerplan, collectienoodplan, metingen of een (risico-) inventarisatie om uw collectie in optimale conditie te houden. Naast adviseren helpt Art Salvage ook door het uitvoeren van een collectiebeheerplan zoals inventarisatie, registratie en bewaring in depot, eventueel op detacheringsbasis. Voor het aanwenden van subsidies voor projecten, het regelen van veilig transport en niet onbelangrijk het trainen van uw medewerkers, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek van IPM, klimaatcontrole, schimmeltesten en luchtmetingen. In de openbare ruimte inventariseert, beveiligt en onderhoudt Art Salvage diverse soorten kunstvoorwerpen en begeleiden wij bij plaatsing van kunstwerken en beeldententoonstellingen. Onze eigenhandig ontwikkelde beveiligingssystemen voor kunst garanderen een preventieve werking tegen diefstal en vandalisme. Voor conserverings- en restauratiediensten kunt u tevens een beroep doen op onze ervaren specialisten. Iedere instelling heeft andere wensen en eisen, waardoor wij steeds een persoonlijke formule op maat uitwerken. Art Salvage staat synoniem met meedenken, adviseren, opleiden, voorkomen, en verhelpen.

Ata Tech BV

Website

Ata Tech is sinds 1999 gespecialiseerd in het realiseren van zowel licht- als audiovisuele belevingen op maat. Wij nemen de complete technische invulling voor u uit handen en vormen de schakel tussen aannemer, ontwerper en eindgebruiker. Wij adviseren, ontwikkelen en installeren permanente licht- en audiovisuele installaties; gebruiksvriendelijk, stabiel en toekomstgericht!

Wij bieden voor ieder project een passende oplossing en denken graag met u mee. Denk aan interactieve opstellingen in musea waarbij licht-, beeld- en geluidseffecten optreden als reactie op de aanwezigheid van de bezoeker. Mits perfect uitgevoerd, versterkt dit de beleving van uw bezoekers. Wij staan voor kwaliteit, maatwerk en eerlijk advies. Dit zijn de belangrijkste elementen om uw opdracht naar wens uit te voeren. Ons doel is een totaaloplossing, startklaar voor de eindgebruiker.

Atelier van Zijderveld

Website

SDB meer dan 45 jaar ervaring in het produceren van vitrinekasten. Met al deze ervaring weet het bedrijf de fijne balans te vinden tussen ‘conserveren’ en ‘tentoonstellen’. Daarbij werken de ontwerpers van de vitrines altijd met de laatste innovatieve manieren om objecten het best tot hun recht te laten komen en ze met zorg te conserveren binnen de vitrinekast. Vakmanschap dus, én constante vernieuwing.

Op deze website vindt u alles wat u weten wilt over SDB onze vitrines, vitrinekasten en aanverwante artikelen, gerangschikt per branche. Heeft u na het lezen nog vragen over onze vitrines, of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, op het gebied van vitrinekasten dan horen wij dat graag!

AVtrade BV

Website

AVtrade vertegenwoordigt de merken Dataton en Pixilab in de Benelux.

Dataton is een gerenommeerde Zweedse fabrikant van multidisplay systemen en mediaservers.(www.dataton.com). Pixilab, ook gevestigd in het Zweedse Linköping, heeft een controle systeem ontwikkeld voor het optimaliseren van bezoekerservaring waarmee media, licht en desgewenst alle denkbare technische disciplines kunnen worden aangestuurd en beheerd. (www.pixilab.se/blocks). Onze directe klanten zijn ervaren systeem integrators die projecten realiseren, onder andere in musea, bezoekerscentra en andere publieksattracties, waar nodig met ondersteuning van ons of de betreffende fabrikanten.

Axiell ALM Netherlands BV

Website

Axiell Collections
Online collectiebeheer waar en wanneer u maar wilt Axiell Collections Cloud: Het online collectiebeheersysteem in de cloud waarmee u vanaf elke locatie eenvoudig via het web uw collectie kunt beheren. Axiell Collections is ook beschikbaar als geheel aanpasbare Private Cloud applicatie, waarmee u ook de beschikking heeft over Axiell Designer om de applicatie aan te passen. Er zijn geen kosten voor datamigratie vanuit de laatste Adlib versies, behalve voor maatwerk.

Axiell Move
Eenvoudig beheer van dagelijkse verplaatsingen van objecten en van museale verhuizingen. Voor het snel en precies beheren van objectverplaatsingen met een iPhone, iPad of iPod. Registreer items (ook kratten, dozen en onuitgepakte objecten), zelfs voor tijdelijke locaties, waardoor u altijd weet waar elk object uit uw collectie zich bevindt.

Axiell Internet Server
Uw collectie eenvoudig online publiceren. De objecten in Axiell Collections kunnen mooi, efficiënt én op een eenvoudige manier op uw website gepubliceerd worden.

Bekking&Blitz

Website

Bij Bekking & Blitz kunt u terecht voor luxe kunstkaarten en kunstcadeaus voor musea, non profit organisaties en retail. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig en commercieel interessant. Met onze producten heeft u een meesterwerk in handen.

Op zoek naar smaakvolle cadeaus voor uw museumwinkel? Wij vertalen uw collectie naar een hoogwaardige herinnering of cadeau, geïnspireerd op de kunst uit uw eigen museum. In onze eigen Studio Blitz ontwerpen we voor u unieke en verrassende producten en productlijnen.

Ook voor de zelfstandige winkels en de regionale en landelijke ketens hebben we originele stationery en cadeauartikelen. Bekking & Blitz ontwerpt producten waarvan we weten dat mensen ze mooi vinden en graag kopen.

U hoeft niet op te zien tegen het regelwerk. Want dat nemen we u allemaal uit handen. We houden voorraad en leveren volgens afspraak. Altijd goedgevulde schappen!

Heeft u interesse? We adviseren u graag over mooie en kansrijke artikelen voor uw (museum)winkel of non profit organisatie:

 • Unieke en kansrijke productlijnen
 • Mooi van kwaliteit, onweerstaanbaar voor de bezoeker
 • Het hele jaar door iets nieuws
 • Wij regelen álles: van ontwerp tot opslag en levering
 • Wij houden uw displays op orde
Bruns

Website

Begonnen als specialist in maquettebouw is Bruns de laatste decennia onder leiding van directeur Jan Burgmans uitgegroeid tot een wereldwijd gekend sterk familiebedrijf als ontwikkelaar en producent van innovatieve (elektro)mechanische exhibits en realisatie van complete (interactieve) tentoonstellingen, inclusief service en onderhoud. Bruns bestaat sinds 1963 en op dit moment bestaat ons team uit 100 FTE professionals. Wij hebben onszelf in de afgelopen tijd ontwikkeld als een allround multidisciplinaire partner gezien het feit dat alle, voor een project, benodigde kennis en disciplines in ons bedrijf aanwezig zijn.

Onze bijdrage bij projecten heeft een ambitieus doel: de bezoeker een maximale ervaring en meer educatieve waarde bieden. Al onze medewerkers delen deze ambitie. Dat merkt u in de samenwerking, onze flexibiliteit en onze inzet. Bij Bruns profiteert u van de unieke combinatie van jarenlange ervaring en de drang om te blijven leren. Om onszelf uit te dagen met nieuwe materialen, nieuwe methoden en betere technieken.

Wij accepteren maar één resultaat: het beste. En dat bereiken we door elk project – groot of klein – de aandacht te geven die het verdient. Zodat het oogstrelend wordt. Prikkelend. Toonaangevend. Duurzaam. Dat doen we omdat we nieuwsgierig zijn. Naar wat het kan worden als we al onze jarenlange ervaring, kennis en aandacht wijden aan één project; uw project.

Bruynzeel Storage Systems

Website

Bruynzeel Storage Systems heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren en produceren van opslagoplossingen. Wij werken o.a. voor musea, galerijen, kunstopslag bedrijven en privéverzamelaars. Met onze interne Research & Development-afdeling, externe experts en vooral samen met onze klanten, ontwikkelen wij innovatieve en plaatsbesparende opslagoplossingen voor de meest verschillende collecties en gebruikers. Ruimte efficiëntie, risicopreventie, comfort, veiligheid en kwaliteit zijn steeds de basis van onze concepten.

Graag horen wij waarmee we u van dienst kunnen zijn:  Wat is uw opslag uitdaging?

DEVENTit B.V.

Website

Atlantis Software voor Beheer en Online Publiceren van Collecties

Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en voor het online publiceren van museale en overige multimediale collecties. Het beheer van museale collecties gebeurt volgens de SPECTRUM standaard. Online publicatie van collecties is een naadloos onderdeel van de oplossing waarmee Atlantis volledig kan integreren binnen uw eigen website of in websites van derden.

Overige eigenschappen van Atlantis zijn: gebaseerd op internationale standaarden, géén gebruikerslicenties, onbeperkt support, en krachtige publicatie-, zoek- en integratie-functies, waardoor Atlantis ook eenvoudig collecties ondergebracht in andere systemen kan publiceren.

De ATLANTIS software wordt voortdurend uitgebreid, klanten met een onderhoudsabonnement ontvangen daarnaast gratis nieuwe versies!

Organisaties die Atlantis gebruiken voor collectiebeheer en online presentatie zijn o.a. Erfgoed Brugge, Watersnoodmuseum, NCB Naturalis, Paleis het Loo, AEGON NV, Liberas, ASR, Jacobs Douwe Egberts, Provincie Oost-Vlaanderen, RHC Rijnstreek en Lopikerwaard, Erfgoed Mechelen, Stadsarchief Delft, etc.

Wilt ú weten, wat wij voor uw collecties kunnen betekenen? Bezoek onze stand tijdens de Museum Vakdagen en laat u informeren en inspireren over collectieregistratie en online presentatie!

Atlantis is een product van DEVENTit B.V. DEVENTit is een innovatief softwarehuis voor multimediale en webbased informatiesystemen en collectieportalen.

Dorigo-Rosbag

Website

Dorigo-Rosbag is de eerste glasfolie specialist in Nederland (sinds 1970).
Wij leveren verschillende soorten folies zoals zonlicht werende folie, UV werende, Infrarood werende.

Eijsink

Website

Jij wil dat jouw gasten gemakkelijk tickets kunnen aanschaffen. Gewoon bij je kassa of online, én inclusief verleidelijke aanbiedingen als een lekkere lunch of  leuke souvenir. Bovendien wil je dat proces natuurlijk simpel kunnen beheren. Check! Het nieuwe booq Ticketing is zóveel meer dan alleen ‘simpele kaartverkoop’. Maak in een handomdraai kaarten, abonnementen en arrangementen aan en zet ze op je website. Meteen gekoppeld aan je kassa! Ook iets aanpassen, toevoegen of wijzigen is zo gedaan. Pasjes om tourniquets aan te sturen, tickets met QR-codes, barcodebatches, kortingscodes, werken met tijdsloten: allemaal mogelijk. En je ziet alle data in de overzichtelijke backoffice met daarop realtime bijgewerkt de belangrijkste statistieken in vogelvlucht. Vervolgens kun je daar zo ver induiken als je zelf wilt: wat is er vandaag gescand bij de entree, wat is er online verkocht, hoe verhoudt deze maand zich ten opzichte van de vorige? Maar ook: in wat voor leeftijdsgroepen is mijn doelgroep hoofdzakelijk verdeeld, uit welke regio’s komen de bezoekers, welke producten zijn het meest populair per doelgroep? Ticketing was nog nooit zo compleet. Klantenbinding was nog nooit zo eenvoudig. Voor al je automatiseringswensen bezoek je Eijsink op de Museum Vakdagen!

ERCO Lighting B.V.

Website

De ERCO Lichtfabriek, is een gerenommeerde specialist voor architectuurverlichting met LED-technologie. De binnen- en buitenruimtearmaturen worden ingezet in de toepassingsgebieden Work, Culture, Shop, Community, Contemplation, Living, Public en Hospitality.

Gobo & Highlight A/S

Website

Gobo & Markeer A / S houdt zich bezig met de verkoop van verlichtingsapparatuur voor podium-, evenement-, architectuur- en tentoonstellingsdoeleinden.

Wij vertegenwoordigen een reeks merken als distributeur. Onder andere: Robert Juliat, MA Lighting, Clay Paky, Rosco, Philips Selecon, Philips Beach, Coolux, Pulsar, Doughty en Prolyte.

Heron

Website

bundelt oplossingen voor het professioneel beheer, de duurzame bewaring en de digitale ontsluiting van verschillende types van collecties. De ingezette systemen worden gekenmerkt door hun flexibiliteit en openheid. Elk systeem kan zowel geïntegreerd als afzonderlijk ingezet worden.

De open source systemen CollectiveAccess en Omeka, de centrale applicaties in de Heron dienstverlening, werden specifiek geselecteerd omwille van hun krachtige configuratiemogelijkheden.  Ze worden ingezet in een veelheid van projecten die gaan van erfgoed tot onderzoek.

Voor kleine en grote erfgoedinstellingen! Veel meer dan je collecties ontsluiten

 • Diverse collecties flexibel beschrijven en beheren
 • Virtuele tentoonstellingen zelf opzetten
 • Domeinspecifieke standaarden per type collectie gebruiken
 • Data op een open manier delen
 • Digitale objecten op een duurzame en persistente manier bewaren
 • Digitale collecties ontsluiten en op hoogwaardige manier visualiseren
 • Eindgebruikers digitaal laten participeren
 • Advies op maat

Om de mogelijkheden binnen Heron aan te tonen en om partners met eenvoudige collecties te kunnen helpen, hebben we naast een oplossing op maat ook een standaardoplossing voor het beschrijven en ontsluiten van museale en erfgoedcollecties uitgewerkt.

Hoffmeister

Website

Het Duitse Hoffmeister is een producent van verlichting die zich vooral richt op de architecturale kant van de verlichtingsbranche. Hoffmeister is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op technologisch gebied, om op die manier de nieuwste modellen aan te kunnen bieden van de hoogste kwaliteit. Musea, kerken en monumentale binnen-en buitenruimten krijgen door Hoffmeister de aandacht die ze verdienen. Met een stevige referentielijst is Hoffmeister uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers inzake verlichting van culturele projecten.

Imming Logistics Fine Art B.V.

Website

Imming Logistics Fine Art is een gespecialiseerde kunsttransporteur met een ruime ervaring op het gebied van nationaal en internationaal transport. Zowel over de weg, als via lucht- en zeevracht. Middels een wereldwijd netwerk van agenten bent u ervan verzekerd dat uw kunstwerken vervoerd worden conform alle van toepassing zijnde eisen zoals maatwerkverpakkingen, geklimatiseerd transport en beveiliging.

Tijdens de op- of afbouw van uw tentoonstelling kunnen de ervaren arthandlers van Imming Logistics Fine Art u assisteren bij de installatie of demontage van kunstobjecten. Ook als het gaat om het verpakken van kunst, biedt Imming Logistics Fine Art u een scala aan mogelijkheden. Met een eigen emballage-afdeling waar vakmensen speciaal op maat gemaakte verpakkingen vervaardigen. Onlangs zijn aan het verpakkingsassortiment diverse klimaatkisten toegevoegd met een verstelbaar binnenwerk. Deze kisten voorzien van hoogwaardige isolatie kunnen op locatie worden aangepast aan de afmetingen van een kunstwerk en bieden daarmee de ideale mix tussen bescherming van het hoogste niveau en flexibiliteit. Het feit dat deze kisten op huurbasis te zijn gebruiken, maakt ze een zeer aantrekkelijk alternatief voor maatwerk.

Bezoek ons op de stand en wij vertellen u graag alles over onze diensten en de vele mooie projecten waar wij tot op heden aan hebben mogen werken.

Interluxe Interieurbouw

Website

Verrassend, veelzijdig, kundig. Al meer dan 15 jaar ontwerpt en bouwt Interluxe interieurs op maat voor de museum branche in Nederland en België. We zijn bekend met verschillende vormen, materialen en manieren van werken voor het mooiste eindresultaat: van vaste tot reizende tentoonstellingen. Benieuwd hoe Interluxe uw museum, toonzaal of andere presentatie kan verfraaien met een breed scala aan kwaliteitsoplossingen? Bezoek ons dan op stand 2.19 en laat u verrassen door ons oog op detail. Een voorproefje? Kijk dan op www.interluxe.nl.

Katoen Natie Art

Website

Katoen Natie Art is een logistiek bedrijf gespecialiseerd in het bouwen en bemannen van kunstdepots, het transport en management van kunstcollecties voor onder meer musea, overheidsinstellingen, lokale besturen, galerijen en privéverzamelaars.

Wij bieden een tailor-made oplossing voor ieder probleem.

Klimaat, belichting, beveiliging en alle andere aspecten van de depotwerking worden gecontroleerd door professionals.

Elke dag staat een heel team klaar om de best mogelijke service te leveren, gaande van conditierapporten - tentoonstellingsopbouw – arthandling – kunsttransport...

LIBIS

Website

LIBIS heeft meer dan 40 jaar ervaring met het aanbieden van betrouwbare, flexibele en tegelijkertijd innovatieve informatieoplossingen voor bibliotheken, archieven, onderwijs-, onderzoeks-, erfgoed- en publieke instellingen. Met een team van 20 ervaren medewerkers biedt LIBIS – gedreven door klantentevredenheid en innovatie – hoogwaardige diensten voor het beheren, ontsluiten en bewaren van uw collecties.

Lichtpunt

Website

Lichtpunt Theatertechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en installeren van betrouwbare lichtinstallaties. De meeste werknemers hebben hun oorsprong in het theater en hebben zich gespecialiseerd in het toepassen van hun kennis in musea, architectuur en kunst in de openbare ruimte. Door die specifieke kennis en ervaring zijn wij onder andere partner van Philips Entertainment, Martin, iGuzzini en CLS-LED.

Wij zijn er trots op om leverancier te mogen zijn van de grote musea in Nederland zoals het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Museum voor Beeld en Geluid en het Drents Museum.
Voor een aantal gemeenten in Nederland levert en onderhoudt Lichtpunt de verlichting voor kunstwerken in de openbare ruimte.

Ook buiten Nederland heeft Lichtpunt ervaring met het leveren en installeren van verlichting. Het Toulouse Art Festival en Bread and Butter Berlijn zijn vaste klanten. Daarnaast verzorgde Lichtpunt de afstelling en programmering van “Galleria” (Seoul) en Sheikh Zayed Bridge (Abu Dhabi).

De medewerkers van Lichtpunt hebben ieder een eigen specialiteit. Alle medewerkers van Lichtpunt zijn VCA-gecertificeerd. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan het gereedschap dat wij gebruiken, maar ook aan de apparatuur die wij toepassen. Veiligheid én betrouwbaarheid staan bij ons voorop!

Mansveld Integrated Media Projects

Website

Mansveld Integrated Media Projects zorgt ervoor dat de techniek achter museum ‘experiences’ vlekkeloos werkt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met projecten die meer vergen dan de standaard oplossing, zowel in binnen- als buitenland.

Moodus

Website

Moodus helpt musea om inzichten te krijgen in de meningen, behoeften en tevredenheid van uw bezoekers. Dit doen wij op een heel eenvoudige en slimme manier via onze fysieke zuilen. U kunt de zuilen op verschillende locaties inzetten in het museum. Daar waar u de mening van de bezoekers wilt ophalen. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om op locatie mee te praten over elk onderwerp. De zuilen stellen u in staat om over verschillende onderwerpen inzichten op te halen bij uw bezoekers. Vervolgens kunt u gericht actie ondernemen.

Via een online dashboard kunt u eenvoudig een vraag of zelfs een volledige vragenlijst invoeren. Ons dashboard is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk. Het kost slechts enkele minuten om een vraag of vragenlijst in te voeren.

De voordelen van Moodus zijn:
-       Hoge response rate
-       Realtime inzichten in de meningen van uw bezoekers
-       Heel eenvoudig zelf vragen en/of vragenlijsten invoeren
-       Continue meten en direct verbeteren

MuseumGeschenken

Website

Museumgeschenken is dé oplossing voor het maken van producten op maat. Ieder museum is weer anders en elke expositie vraagt om bijpassende producten voor de museumwinkel. Het unieke van museumgeschenken.nl is dat er snel en in kleine oplagen kan worden geproduceerd. Professionele vormgevers staan voor u klaar met ervaring in de museumwereld. Bekijk de voorbeelden en laat u inspireren door de producten.

Ocular BVBA

Website

Mixologist of engaging interactive experiences
We immerse your audience in an engaging interactive experience they will never forget. Our clever recipe always consists of boundless creativity, craftmanship and innovation - with a hint of craziness.

We start off with your content. We develop a creative concept, add a shot of state of the art technology and top it off with our amazing software development skills. The result is a sophisticated installation that enables you to tell your story in the best possible way, with a blend of audio, video, virtual reality, games, augmen­ted reality and special effects.

At Ocular we are all about thinking and doing: from generating an idea to choosing matching hardware, from project management to software development, and finally to the actual realisation of the installation. And after we finish the project, we want you and your visitors to keep savouring our creation over and over again. We master the art of making things happen.

Phanta Visual B.V.

Website

PHANTA VISUAL ontwikkelt audiovisuele installaties voor musea, congressen, theaters, beurzen en bedrijfspresentaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur. Tot onze klanten behoren onder andere het RIJKSMUSEUM, ARTIS, HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM, FOTO MUSEUM en de FLORIADE.

POT Art Logistcs

Website

Transport van kunst en het vervoeren van waardevolle objecten is bij uitstek werk voor specialisten. Met kostbare of onvervangbare objecten wilt u geen risico’s nemen. Musea, kunsthandels, antiquairs en particuliere kunstbezitters doen daarom een beroep op POT Art Logistics voor een betrouwbaar, volkomen beheerst en controleerbaar transport tegen een verrassende prijs. Elk kunstvoorwerp is uniek, en daarom is kunstvervoer maatwerk! Wij stellen onze ervaring graag beschikbaar.

Prestop BV

Website

Vanuit het Brabantse Son en Breugel bedienen wij de Europese markt met innovatieve, interactieve high end touch oplossingen. Prestop heeft een naam opgebouwd in interactieve media en mag dan ook klinkende, internationale merken tot haar klantenkring rekenen. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een manier van presenteren, activeren en interacteren met een zo groot mogelijke impact. Waarom we de expert zijn op dit gebied? Omdat we al vanaf 1993 bezig zijn met ons vak en geen enkele moeite sparen om continu te werken aan nieuwe ontwikkelingen op hard- en softwaregebied. De garantie: onze oplossingen zorgen voor verwondering, interactie en waardevolle data. Vanaf de start van de samenwerking bieden wij een ongekende support.

Q-CAT Lighting B.V.

Website

Q-CAT Lighting adviseert en levert high-end glasvezelverlichting en ledverlichting. Ons productportfolio is met haar specifieke product- en licht eigenschappen uitermate geschikt voor toepassingen in architectuur, musea, retail en wellness.

Compleet assortiment
U vindt bij ons een compleet assortiment downlights, led-strips, lineaire armaturen, faserail spots, en vitrineverlichting. Architecten, lichtontwerpers, (licht)groothandels en installateurs zijn bij ons op het juiste adres voor advies en levering.
Q-CAT heeft lichtervaring sinds 1992.

Quarto B.V.

Website

Afrekensystemen, betaaloplossingen en slimme software voor veeleisende organisaties

SDB Vitrinebouw

Website

SDB meer dan 45 jaar ervaring in het produceren van vitrinekasten. Met al deze ervaring weet het bedrijf de fijne balans te vinden tussen ‘conserveren’ en ‘tentoonstellen’. Daarbij werken de ontwerpers van de vitrines altijd met de laatste innovatieve manieren om objecten het best tot hun recht te laten komen en ze met zorg te conserveren binnen de vitrinekast. Vakmanschap dus, én constante vernieuwing. Op deze website vindt u alles wat u weten wilt over SDB onze vitrines, vitrinekasten en aanverwante artikelen, gerangschikt per branche. Heeft u na het lezen nog vragen over onze vitrines, of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, op het gebied van vitrinekasten dan horen wij dat graag!

Servix.be

Website

Cultureel Erfgoed-beeldvorming is geworteld in het idee om ons verleden voor de toekomst te behouden. De behoefte aan digitalisering van historische collecties in musea en bibliotheken groeit snel, met een toenemende aandacht voor openbare publicatie, onderzoek en het bewaren van informatie voor de toekomst. Instellingen met waardevolle collecties hebben vaak een speciale fotografische afdeling voor het reproduceren van gevoelig materiaal, waarbij de originele voorwerpen worden beschermd tegen slijtage en beschadiging. Dit proces is vaak een race tegen de tijd, omdat veel van het materiaal een beperkte levensduur heeft voordat het voor altijd is verdwenen, dus oplossingen die een snelle digitalisatie mogelijk maken, zijn niet alleen noodzakelijk, maar vaak ook cruciaal.

Alle Culturele Erfgoed collecties zijn uniek en divers. Om deze uiteenlopende aard van originelen aan te pakken, investeert Phase One in het ontwikkelen, implementeren en leveren van gespecialiseerde en op maat gemaakte oplossingen, specifiek ontworpen om de hoogst mogelijke kwaliteit te produceren in een efficiënte workflow. Ontdek hoe Phase One uw verschillende soorten collecties via specifieke Cultural Heritage oplossingen kan digitaliseren.

Samen met Phase One mikken we op de hoogste standaarden:
- De meest accurate kleuren, de grootse details
- Een aangepaste software
- Industriële duurzaamheid
- Exacte focuscontrole

ShowTex

Website

Wie museum zegt, zegt beleving. Vandaag draait alles namelijk om de ervaring die je kan meegeven aan je bezoekers of publiek. Het decor waarin dit zich afspeelt is daarbij cruciaal. Je locatie, tentoonstelling of tijdelijke expositie heeft aankleding nodig en liefst op een unieke en creatieve manier. Laat dat nu net zijn waar ShowTex je bij kan helpen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in het bedenken, creëren en installeren van textieloplossingen voor onder meer musea en exporuimtes, is ShowTex gespecialiseerd in zowel permanente als tijdelijke toepassingen. Van vlamwerende doeken, projectieschermen en geprinte stoffen tot gordijnrails en bewegingssystemen, je vindt er maatwerk en oplossingen van a tot z.

Ben je op zoek naar flexibele scheidingsgordijnen, tijdelijke wandsystemen, veelzijdige projectieschermen, plafonddoeken, geprinte banners, afstoppingstextiel in eender welke kleur? Of werk je aan een performance of interactieve installatie, al dan niet in combinatie met licht, geluid, video, (holografische) projectie, videomapping en bewegende elementen? Kom dan zeker even langs op de ShowTex stand, nummer 2.23. We denken met plezier mee over hoe we jouw creatieve ideeën kunnen helpen realiseren.

Testo BV

Website

Testo is opgericht in 1957. Het eerste meetinstrument was een elektronische thermometer. 60 jaar later is Testo als wereldmarktleider op alle continenten vertegenwoordigd. Dagelijks ondersteunen onze meetinstrumenten miljoenen gebruikers in een veelvoud van toepassingen. Van het installatiebedrijf om de hoek, tot wereldwijde farmaceuten allemaal vertrouwen ze op de kwaliteit en support van Testo. De laatste jaren veranderd ook de wereld van meetinstrumenten. Testo speelt een vooraanstaande rol om de traditionele meetwereld verder te digitaliseren. Jaarlijks investeren wij 13% van de omzet in de ontwikkeling van oplossingen voor de toekomst. Zo zijn veel instrumenten reeds te bedienen en/of uit te lezen middels App’s op smartphones en tablets of worden dataloggers gekoppeld aan een draadloos netwerk om zo altijd en overal uitgelezen te kunnen worden. En Saveris Solutions gaat een stap verder: uw volledige kwaliteitssysteem digitaal.

Meetinstrumenten, oplossingen en de service van Testo geven u de mogelijkheid terug te vallen op een competente leverancier. Zo kan u uw aandacht leggen op uw proces. Of u nu een CV ketel efficiënt en veilig laat functioneren of de voedselveiligheid moet borgen.

Met Testo kan u de kwaliteit van uw producten of uw diensten verbeteren en spaart u tijd en geld. En altijd wanneer u een keuze moet maken kan u vertrouwen op de kwaliteit van Testo.
Be sure. Testo.

Ticket Team

Website

Ticket Team B.V. is opgericht in oktober 1998 door Robert Cornelisse. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op het verkopen en ontwikkelen van software voor toegangscontrole, waarbij de eerste klanten voetbalstadiums waren. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een grote ontwikkeling meegemaakt.

In de loop der tijd is de afzetmarkt enorm uitgebreid naar onder andere musea, ziekenhuizen en evenementen.

Traka ASSA ABLOY

Website

Begonnen als de fabrikant van één van 's werelds eerste elektronische sleutelbeheersystemen in 1990 – is Traka ASSA ABLOY uitgegroeid tot wereldleider in innovatieve technologie voor geavanceerde, intelligente sleutel- en lockerbeheersystemen. Oplossingen om de toegang tot uw kritische bedrijfsmiddelen te beheren en te beheersen. In april 2012 werd Traka overgenomen door ASSA ABLOY, wereldwijd dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren.

Xperit Entertainment Solutions

Website

Xperit Solutions BV, zo heten we voluit. Noem ons een softwareleverancier, al is dat wat kort door de bocht. We leveren niet alleen, we ontwikkelen en helpen ondernemers slimme software implementeren. Zo maken we bedrijfsgegevens inzichtelijk. Dat doen we onder andere met Microsoft Dynamics NAV.

Wie is Xperit?
Dat is wat we doen. Maar wie zijn we? De drie belangrijkste letters uit het alfabet zijn voor ons de E, de R en de P. Dat staat voor Enthousiast, Resultaatgericht en Professioneel. Onze consultants hebben naast een flinke dosis kennis namelijk ook een gezond arbeidsethos in huis. We denken mee, we doen het samen. Wilt u plezierig zakendoen? Dat gaat bij ons helemaal lukken.

MVSITE9 – BIG

Direct contact

+31 165 39 30 01

Data & locatie

17 & 18 april 2019
Elke dag open van 10:00 - 17:00 uur.

Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA Eindhoven

Partners

LCMC – kopie – kopie234