8 & 9 november 2023   |    Expo Houten    |    Exposant of wilt u exposeren? KLIK HIER

[slider slider_id=”1122″ responsive=”{"desktop_display":{"selected":"yes"},"tablet_landscape_display":{"selected":"yes"},"tablet_display":{"selected":"yes"},"smartphone_display":{"selected":"yes"}}” _array_keys=”{"responsive":"responsive"}” _made_with_builder=”true”][/slider]

1001 woonideeen

21 t/m 24 februari 2019 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Kom je droomhuis waarmaken

Wil je sfeervol en comfortabel wonen? Een energiezuinige, klimaatbestendige en duurzame woning laten bouwen, met lagere woonlasten? Heb je plannen om je keuken om te toveren tot een heerlijk kookparadijs? Wil je van je badkamer je eigen wellness resort maken of je slaapkamer vernieuwen voor de perfecte nachtrust? Kom dan de Woon Ideaal Beurs.

Eindelijk is er nu een woon- en (ver)bouwbeurs die natuurlijk voor mooi en praktisch gaat. Van stijlvolle wooninrichting tot de nieuwe woontrends. Maar de Woon Ideaal Beurs speelt ook in op de veranderende toekomst/nieuwe bouweisen en de woonwensen van morgen!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Woon Ideaal Beurs?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.

Slimme, nul-op-de-meter/energieneutrale bouwconcepten

Zo vindt je er slimme, nul-op-de-meter/energieneutrale bouwconcepten, fraaie, duurzame materialen en alles voor een gezond binnenklimaat, inbraakpreventie en zelfstandig thuis blijven wonen/levensloopbestendig (ver)bouwen. Steeds meer mensen dromen van een tweede woning om er even tussenuit te zijn. Op het themaplein vindt je de mogelijkheden.

Tuin & Wonen kun je niet los van elkaar zien. De tuin als verlengstuk van je woonkamer, de serre als tuinkamer, een groen dak als isolatie en regenwateropvang, schitterende moswanden etc. De Woon Ideaal Beurs besteedt dan ook veel aandacht aan groen wonen. Via de beurs heb je zelfs gratis toegang tot TuinIdee, Nederlands grootste tuinevent, met prachtige voorbeeldtuinen.

Kortom, een bezoek aan de complete Woon Ideaal Beurs is je laten inspireren en informeren, shoppen en nieuwe mogelijkheden ontdekken die van jouw woning je droomhuis maken. Zet alvast in je agenda. Donderdag 21 t/m zondag 24 februari. U bent van harte welkom.

Het projectteam Woon Ideaal Beurs

Woon Ideaal Beurs 2019

(0165) 39 30 01

Data & locatie

21 t/m 24 februari 2019
Elke dag geopend van 10:00 tot 17:00

Brabanthallen 's-Hetogenbosch
Diezekade 2, 5222 AK  Den Bosch

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.