3 & 4 november 2021   |    De Broodfabriek Rijswijk    |    Exposant of wilt u exposeren? KLIK HIER

Deelnemers

Aanmeldingen
Lees hier meer over de expertise en nieuwe oplossingen van exposanten.

Wie vind je op de Museum Vakdagen...
Bijgewerkt tot 1 maart 2021

 

 

 

 

Website

Iedere collectie is anders en uniek. Net als de mensen die ermee werken. Atlantis Museum is een software oplossing voor musea, ontwikkeld met maar één doel voor ogen: Eenvoudig, overzichtelijk en volledig webbased uw collecties beheren met inachtneming van internationale standaarden. Het platform is uitbreidbaar, naar wens configureerbaar en voldoet daarmee aan de wensen van kleinere tot grote musea.

Online presentatie van uw collectie is naadloos onderdeel van de oplossing waarmee Atlantis volledig integreert binnen uw eigen website of websites van derden.

Bezoek Atlantis op stand 1!

 

 

 

 

Website

Musea hebben een belangrijke rol in behoud van cultureel erfgoed, het bewaren en beschermen van unieke artefacten voor openbare toegang. De software en diensten van Axiell ALM Netherlands BV helpen musea om hun doelen te bereiken. Of u nu een niche collectie beheert, of een collectie die meerdere disciplines beslaat, er is altijd een passende software die u helpt om alle typen collecties te beheren en catalogiseren. Beheer al uw collectiedata volgens de geldende standaarden. Of u nu catalogiseert of locaties, verplaatsingen of objectcondities beheert, met de oplossingen volgt u aanbevolen werkwijzen. Publiceer uw collecties online. Maak zoeken, browsen en informatieverzoeken mogelijk voor publiek en voor onderzoekers.

Bezoek Axiell ALM Netherlands BV op stand 21!

 

 

 

Website

Luchtbevochtiging en luchtvochtigheidsbeheersing in musea, galerieën en ruimten waar kunst en antiek worden bewaard. Een van de belangrijkste basisfactoren bij het behoud van kunstcollecties is de stabiliteit van de omgeving.

De luchtbevochtigingstechnieken van Condair bieden in de erfgoedsector onder meer de volgende voordelen:

  • Uitgebreide knowhow overal ter wereld op basis van de ervaring die is opgedaan in een groot aantal toonaangevende musea en galerieën
  • Uitgebreid assortiment producten die precies aan de eisen van de klant beantwoorden
  • Vermogen om voor ongewone toepassingen innovatieve en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden
  • Lage-energiesystemen om de bedrijfskosten te drukken en de beheersing van de luchtvochtigheid te verbeteren
  • Oplossingen die weinig onderhoud vergen en daardoor de lopende servicevereisten beperken.
  • Uitgebreide service in de vorm van advies, ontwerp, levering, installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en bevoorrading van reserveonderdelen rechtstreeks van de fabrikant

Bezoek Condair B.V. op stand 49!

 

 

 

 

Website

Iedere collectie is anders en uniek. Net als de mensen die ermee werken. Atlantis Museum is ontwikkeld met maar één doel voor ogen: eenvoudig en volledig webbased uw collecties beheren met inachtneming van internationale standaarden. Door toegesneden beschrijvingsstructuren en werkprocessen gericht op kleine, middelgrote en grote musea, helpt deze software bij het registreren en beheren van de museale collecties.

Bezoek DEVENTit BV op stand 1!

 

 

 

Website

Kunst wordt gemaakt om gezien te worden. Met onze raamfolie oplossingen kunt u uw bezoekers op een verantwoorde manier laten genieten van de mooiste werken in het beste licht. Soms ook vraagt een expositie of een ruimte om een bepaalde lichtinval. De experts adviseren u graag welke raamfolie het meest geschikt is voor uw expositie en uw doel. Zo kan iedereen nog jarenlang genieten van kunst en antiek.

Bezoek Dorigo-Rosbag bv op stand 18!

 

 

 

 

 

 

Website

Verzamelen, bewaren, onderzoeken, exposeren: deze pijlers van het werk in musea hebben zich al ruim 200 jaar geleden ontwikkeld in het tijdperk van de verlichting die toen in Europa plaatsvond. Tot op de dag van vandaag vormen ze het werk in openbare musea, galerieën en privécollecties. Door de mogelijkheden van hoogwaardige LED-verlichting krijgt nu ieder van de genoemde werkgebieden individueel een adequate verlichting zonder daarbij compromissen te moeten sluiten tussen de visuele beleving en de ervaring van kunst. In musea en galerieën beperken de vormgevingsmogelijkheden van licht zich echter niet alleen tot de presentatie van kunst. Men laat u zien hoe licht culturele instellingen als hoogwaardige cultuurmerken vormgeeft – van beeldentuinen via de tentoonstelling tot en met de winkel en het restaurant.

Bezoek ERCO Lighting B.V. op stand 23!

 

 

 

 

Website

Misschien herken je wel, dat het maken van het rooster soms heel veel gedoe is. Dat je vaak lang bezig bent met puzzelen, om alles kloppend te krijgen.

Zou het niet mooi zijn, als het rooster vanzelf gemaakt wordt. Dat mensen zichzelf aanmelden voor een dienst. Dat je mensen zeggen: ik kan volgende week niet, en ik heb al vervanging geregeld.

Er werken nu al meer dan 30.000 mensen met Het Rooster, en zien dat het klopt: mensen kiezen graag zelf wanneer ze komen werken.

En, leuke bonus: het scheelt je bakken met tijd.

Bezoek Het Rooster op stand 40!

 

 

 

Website

Imming Logistics Fine Art is een gespecialiseerd kunsttransportbedrijf in het Westfriese De Goorn, gelegen tussen Alkmaar en Hoorn. Zij leggen ons toe op het transport van kunst en andere waardevolle objecten. Met een team van enthousiaste en gedreven arthandlers, projectcoördinatoren en planners werkt men dagelijks aan logistieke oplossingen omtrent tentoonstellingen, beurzen, in- en uithuizingen of enkele transporten. Dit doen ze voor diverse opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, kunstenaars, kunstverzamelaars, galeries en vooraanstaande musea in binnen- en buitenland.

Bezoek Imming Logistics Fine Art B.V. op stand 24!

 

 

 

 

Website

Kortmann is een bedrijf dat zich bezighoudt met het opslaan, transporteren en installeren van kunst. Bij Kortmann maakt men er een prioriteit van om dat precies te doen zoals ú het voor ogen heeft. Men weet dat kunst buitengewoon kostbaar, maar ook erg kwetsbaar is. Daarom zorgt men ervoor dat elke stap in het gehele logistieke proces de uiterste aandacht, precisie en zorg krijgt. Kortmann heeft al 18 jaar ervaring in het opslaan, vervoeren en installeren van kunst en scheppen er evenveel passie en plezier in als vroeger. Kortom, men maakt er een kunst van om u tevreden te houden!

Bezoek Kortmann Art Packers & Shippers op stand 42!

 

 

 

 

Website

Lagotronics Projects creëert onvergetelijke ervaringen sinds 1979. In het begin in de audio- en verlichting branche. Tegenwoordig creëert men interactieve belevingen voor pretparken, musea, waterparken, shopping centers, entertainment centers, etc.

Al vanaf het begin loopt Lagotronics Projects  BV voorop door het bieden van innovatieve oplossingen op het gebied van interactieve systemen, game development, audio, video, verlichting, show control en Virtual & Augmented Reality. Men verlegt niet alleen grenzen, maar breekt er doorheen!

Met de state-of-the-art technologie werkt men over de hele wereld aan fantastische projecten. Dit biedt geweldige kansen. En gelukkig houdt men wel van interessante uitdagingen bij Lagotronics Projects!

De kracht zit in kennis, innovatie, maatwerk oplossingen en out-of-the-box denken. Dit resulteerde al in de meest fantastische projecten: interactieve dark rides, outdoor rides, upgrades, interactieve belevingen en AV- en verlichtingsprojecten!

Bezoek Lagotronics Projects BV op stand 60!

 

 

 

 

 

 

Website

Lichtpunt is gespecialiseerd in lichttechniek voor culturele doeleinden. Begrijpen in welk licht een expositie of decor het beste tot haar recht komt is een kunst op zich. Bij Lichtpunt doorgronden ze het lichtontwerp en maken het technisch mogelijk. Door te adviseren, leveren én onderhouden.

De lichtoplossingen zijn onder meer terug te vinden in het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Museum voor Beeld en Geluid. Maar ook in het theater of op festivals.

Bezoek Lichtpunt op stand 13!

 

 

 

 

 

 

Website

Lichtpunt is gespecialiseerd in lichttechniek voor culturele doeleinden. Begrijpen in welk licht een expositie of decor het beste tot haar recht komt is een kunst op zich. Bij Lichtpunt doorgronden ze het lichtontwerp en maken het technisch mogelijk. Door te adviseren, leveren én onderhouden.

De lichtoplossingen zijn onder meer terug te vinden in het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Museum voor Beeld en Geluid. Maar ook in het theater of op festivals.

Bezoek Lichtpunt op stand 16!

 

 

 

Website

Ljusdesign by Gobo A/S levert LED verlichting van hoge kwaliteit

Het doel van Ljusdesign by Gobo A/S is om hoogwaardige LED-armaturen en verlichtingssystemen te leveren, gebaseerd op puur witte LED-chips, om de hoogste kwaliteit van lichtopbrengst te bereiken. Men combineert oude theaterverlichtingstechnologieën met moderne LED-kennis om flexibel tentoonstellingslicht van hoge kwaliteit te creëren voor een betaalbare prijs.

Bezoek Ljusdesign by Gobo A/S op stand 51!

 

 

 

 

 

Website

VISUAL MOBILE PROMOTION STARTS HER

Alle benodigdheden voor het promoten van alles ter plaatse in één tas, eenvoudige installatie zonder gereedschap. Het zit allemaal in de tas! Ontwikkeld voor mobiliteit en duurzaamheid bij presentaties met hoge impact op verschillende locaties.

  • Opzetten in 5 minuten
  • LED-verlichting is inbegrepen voor extra impact
  • Frames in maten tot 3m
  • Verbind meerdere frames voor een nog grotere indruk

Professionals die van locatie naar locatie reizen en presentaties houden, zijn dol op ons product. Ideaal voor beurzen, musea, verkooppresentaties, trainingen en pop-up promoties.

Bezoek Matrix Light Box op stand 37!

 

 

 

 

 

Website

MCW is een creatief Rotterdams multimediaal bureau.

Creatief, omdat MCW altijd nét even anders denken om de beste oplossing voor een vraagstuk te vinden. Rotterdams, omdat men nooit uit het oog verliest dat resultaat voor de klanten voorop staat. En multimediaal, omdat bij MCW met verschillende studio's - Internet, Multimedia, 3D visuals & animaties, Film en Sound - naadloos met elkaar samen wordt werkt.

Of het nu gaat om corporate storytelling, interactieve museale tentoonstellingen, grafisch design, animaties of belevingen in virtual reality; bij MCW vindt u alle kennis, creativiteit en ervaring die nodig is om mooie, lieve, rauwe, zachte en adembenemende verhalen te vertellen.

Bezoek MCW creative agency op stand 15!

 

 

 

Website

Historisch besef kan niet worden opgelegd, maar het kan wel langzaam groeien.

Als je wordt omringd door voorwerpen met een verhaar, als cultuur en geschiedenis continu vanzelfsprekend aanwezig zijn, worden ze vanzelf toegankelijk, begrijpelijk en een onderdeel van het bestaan.

Piet Design hoopt dat iedereen plezier beleeft aan haar ontwerpen en bedraagt aan de kennis van ons culturele verleden en het begrip voor onze beschaving.

Bezoek Piet Design op stand 17!

 

 

 

Website

Impact van hightech interactieve oplossingen en de grenzeloze mogelijkheden die hiermee geboden worden. De interactieve oplossingen van Prestop  zorgen voor gemak en verwondering met sensationele presentaties die mensen raken en verrassen. Prestop onderscheidt zich in de markt door niet alleen producent te zijn, maar ook de samenwerking aan te gaan met de klant, hun eventuele software partner of IT-partij en om te zorgen dat o.a. de hardware, software en infrastructuur optimaal functioneert en blijft functioneren. Prestop neemt alle zorgen uit handen. Daarom huur of koop je bij Prestop.

Bezoek Prestop BV op stand 26!

 

 

 

Website

Q-CAT Lighting adviseert en levert high-end glasvezelverlichting en ledverlichting. De productportfolio van Q-CAT is met haar specifieke product- en licht eigenschappen uitermate geschikt voor toepassingen in architectuur, musea, retail en wellness.

Compleet assortiment
U vindt bij Q-CAT een compleet assortiment downlights, led-strips, lineaire armaturen, faserail spots, en vitrineverlichting. Architecten, lichtontwerpers, (licht)groothandels en installateurs.
Q-CAT heeft lichtervaring sinds 1992.

Bezoek Q-Cat Lighting op stand 20!

 

 

 

 

 

Website

Sharingbox is een marketing tool die het maken van een foto als excuus gebruikt om gegevens te verzamelen.

Men brengt data met een glimlach!  Met sharingbox weet men de merk visibiliteit te verhogen op events en sociale netwerken. Door het maken, versturen, delen en printen van een foto helpt Sharingbox merken om dichterbij hun doelgroep te komen en contact met hen te behouden.

Verder is het gewoon zo dat mensen het erg leuk om een foto te maken op een leuk moment en deze ook nog eens direct uitgeprint te krijgen als tastbare herinnering.

Bezoek sharingbox BV op stand 39!

 

 

 

 

 

 

Website

Studio Harm Hasenaar is een multidisciplinair ontwerpbureau, met als belangrijkste werkterrein museale projecten en bezoekerscentra. Men verzorgt daarvoor het gehele trajact, van concept tot turn-key oplevering en alle tussenliggende fasen. Uiteraard is Studio Harm Hasenaar ook inzetbaar voor een of meer aparte stappen. Maar betrokkenheid vanaf het eerste begin levert het beste resultaat op.

Het multidisciplinair ontwerpbureau Studio Harm Hasenaar heeft alles in huis voor het creëren van een totaalbeleving – plus een netwerk van specialiseren. Met sommigen daarvan werkt men al meer dan 10 jaar samen. Goede contacten en korte lijnen zorgen voor slagvaardigheid en flexibiliteit.

Bezoek Studio Harm Hasenaar op stand 41!

 

 

 

 

 

 

Website

Ticket Team B.V. is opgericht in oktober 1998 door Robert Cornelisse. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op het verkopen en ontwikkelen van software voor toegangscontrole, waarbij de eerste klanten voetbalstadiums waren. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een grote ontwikkeling meegemaakt.

In de loop der tijd is de afzetmarkt enorm uitgebreid naar onder andere musea, ziekenhuizen en evenementen.

Bezoek Ticket Team op stand 14!

 

 

 

Website

Het kassasysteem van Twelve beschikt over het keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Het is een onafhankelijk keurmerk voor kassasystemen.

Het keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Met dit keurmerk biedt Twelve BV voor uw museum zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie.

Bezoek Twelve BV op stand 19!

Logo 2021 CONCEPT – Museum Vakdagen3

Direct contact

+31 165 39 30 01

Partners

LCMC – kopie – kopie234