3 & 4 november 2021   |    De Broodfabriek Rijswijk    |    Exposant of wilt u exposeren? KLIK HIER

Deelnemers

Aanmeldingen
Lees hier meer over de expertise en nieuwe oplossingen van exposanten.

Wie vind je op de Museum Vakdagen...
Bijgewerkt tot 1 oktober 2021

 

 

 

 

Website

AED group with headquarters in Belgium and divisions in The Netherlands, Germany, France, United Kingdom and South East Asia, is the only Total Solution Provider in the AV industry. Use our AV business tools of the AED Toolbox at your convenience and grow your business.

When used correctly and in balance, our business tools will help AV companies (rental companies, retailers, integrators, installers...) to achieve their goals. AED group rents, flexleases, leases, distributes and sells professional new and second hand AV-equipment. Or you can use our Pay-per-Use model.

Bezoek AED Display nv op stand 53!

 

 

 

 

 

 

Website

Art Salvage biedt een gespecialiseerde eerste lijn zorg aan voor archieven of collecties. Wij geven advies in de vorm van een collectiebeheerplan, collectiehulpverleningsplan (CHV-plan), metingen of een (risico-)inventarisatie om uw collectie in optimale conditie te houden. Naast adviseren, kunnen we u ook helpen met het uitvoeren of ondersteunen van een collectiebeheerplan. Zo kan u ons inzetten voor de inventarisatie, registratie, het uitvoeren van preventieve maatregelen in uw depot/instelling of het trainen van uw medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in IPM-analyses (Integrated Pest Management), klimaatcontrole, schimmeltesten en luchtmetingen.

Gaat u verbouwen of ontvangt u een schenking en heeft u behoefte aan collectieregistratie, art handeling, herverpakking of reiniging van uw objecten? Ook voor private collectiedienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek Art Salvage op stand 38a!

 

 

 

 

Website

Iedere collectie is anders en uniek. Net als de mensen die ermee werken. Atlantis Museum is een software oplossing voor musea, ontwikkeld met maar één doel voor ogen: Eenvoudig, overzichtelijk en volledig webbased uw collecties beheren met inachtneming van internationale standaarden. Het platform is uitbreidbaar, naar wens configureerbaar en voldoet daarmee aan de wensen van kleinere tot grote musea.

Online presentatie van uw collectie is naadloos onderdeel van de oplossing waarmee Atlantis volledig integreert binnen uw eigen website of websites van derden.

Bezoek Atlantis op stand 1!

 

 

 

 

Website

Musea hebben een belangrijke rol in behoud van cultureel erfgoed, het bewaren en beschermen van unieke artefacten voor openbare toegang. De software en diensten van Axiell ALM Netherlands BV helpen musea om hun doelen te bereiken. Of u nu een niche collectie beheert, of een collectie die meerdere disciplines beslaat, er is altijd een passende software die u helpt om alle typen collecties te beheren en catalogiseren. Beheer al uw collectiedata volgens de geldende standaarden. Of u nu catalogiseert of locaties, verplaatsingen of objectcondities beheert, met de oplossingen volgt u aanbevolen werkwijzen. Publiceer uw collecties online. Maak zoeken, browsen en informatieverzoeken mogelijk voor publiek en voor onderzoekers.

Bezoek Axiell ALM Netherlands BV op stand 21!

 

 

 

Website

De mooiste kunstcadeaus koopt u bij Bekking & Blitz. Zoals kunstkaarten, agenda’s, kalenders en notitieblokken. Ook vindt u in onze webshop accessoires zoals servetten, paraplu’s, brillenkokers en, nieuw in onze collectie, bamboe tableware. De smaakvolle kunstcadeaus zijn geïnspireerd op bekende en minder bekende werken uit musea en op de mooiste illustraties.

Bezoek Bekking & Blitz op stand 8!

 

 

 

 

Website

Welkom in de wereld van onze decors, interieurs en tentoonstellingen!

Brandwacht en Meijer staat voor verscheidenheid, vakmanschap, improvisatievermogen en snelheid. Ze downloaden je tekeningen of bekijken je bierviltje en denken dan graag met je mee om je idee of droom te verwezenlijken. Nadat Brandwacht & Meijer gedacht, gerekend en getekend hebben gaan ze in hun hout-, metaal- en decoratie-werkplaats aan de slag. Langs gebaande en ongebaande paden maken ze wat er afgesproken is.

Bezoek Brandwacht & Meijer op stand 25!

 

 

 

 

 

Website

Optimale bewaaromgevingen verzekeren is cruciaal in élke erfgoedinstelling. Maar het complexe samenspel tussen het gebouw, de collectie en de klimaatinstallatie zorgt ervoor dat dit vaak uitdagend is. Vandaag komt daarbij een groeiende ambitie om dit met respect voor het milieu te doen. Het vereist getraind personeel, een betrouwbare monitoring, goede coördinatie en heldere communicatie.

CHARP Art Care is een incubatieproject van de Afdeling Bouwfysica en Duurzaam Bouwen van de KU Leuven. CHARP Art Care helpt conservatieteams om de bewaaromgeving van hun collecties te optimaliseren en hun impact op het milieu te verminderen. We bieden daartoe oplossingen om het klimaat, licht en energiegebruik doelgericht op te volgen, analyseren, delen, en waar mogelijk te verbeteren.

Naast monitoring op maat bieden we ook compacte, veelzijdige loggers aan. Deze loggers zijn draadloos, batterij-gevoed en gebaseerd op de laatste nieuwe IoT technologie. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassing in expositieruimtes, depots, vitrines, klimaatsystemen en klimaatkisten, wereldwijd.

Bezoek CHARP Art Care op stand 31!

 

 

 

 

 

Website

CM.com (AMS: CMCOM) is een wereldwijde leider in cloudsoftware voor conversational commerce die bedrijven in staat stelt om een superieure klantervaring te leveren.

De communicatie- en betalingsplatform stelt marketing, sales en customer service in staat om de betrokkenheid met klanten via meerdere mobiele kanalen te automatiseren, gecombineerd met naadloze betalingsmogelijkheden die de verkoop stimuleren, klanten winnen en de klanttevredenheid vergroten.

Bezoek CM.com Netherlands B.V. op stand 9!

 

 

 

 

Website

Luchtbevochtiging en luchtvochtigheidsbeheersing in musea, galerieën en ruimten waar kunst en antiek worden bewaard. Een van de belangrijkste basisfactoren bij het behoud van kunstcollecties is de stabiliteit van de omgeving.

De luchtbevochtigingstechnieken van Condair bieden in de erfgoedsector onder meer de volgende voordelen:

 • Uitgebreide knowhow overal ter wereld op basis van de ervaring die is opgedaan in een groot aantal toonaangevende musea en galerieën
 • Uitgebreid assortiment producten die precies aan de eisen van de klant beantwoorden
 • Vermogen om voor ongewone toepassingen innovatieve en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden
 • Lage-energiesystemen om de bedrijfskosten te drukken en de beheersing van de luchtvochtigheid te verbeteren
 • Oplossingen die weinig onderhoud vergen en daardoor de lopende servicevereisten beperken.
 • Uitgebreide service in de vorm van advies, ontwerp, levering, installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en bevoorrading van reserveonderdelen rechtstreeks van de fabrikant

Bezoek Condair B.V. op stand 49!

 

 

 

 

 

Website

De Resolutie levert een uitgebreid pakket aan diensten. Het meedenken met onze klanten, het adviseren en het zoeken naar passende oplossingen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

In onze diensten en services willen wij voorop lopen. Daarom blijven wij continu investeren in kennis en in de nieuwste technieken om u een compleet product te kunnen bieden.

Op deze website vindt u een overzicht van wat De Resolutie en Atelier van Zijderveld zoal doen. Zoekt u iets dat er niet bijstaat? Neem gerust contact met ons op want de kans is groot dat we u kunnen helpen.

Bezoek De Resolutie, Van Zijderveld op stand 20!

 

 

 

Website

Iedere collectie is anders en uniek. Net als de mensen die ermee werken. Atlantis Museum is ontwikkeld met maar één doel voor ogen: eenvoudig en volledig webbased uw collecties beheren met inachtneming van internationale standaarden. Door toegesneden beschrijvingsstructuren en werkprocessen gericht op kleine, middelgrote en grote musea, helpt deze software bij het registreren en beheren van de museale collecties.

Bezoek DEVENTit BV op stand 1!

 

 

 

Website

Kunst wordt gemaakt om gezien te worden. Met onze raamfolie oplossingen kunt u uw bezoekers op een verantwoorde manier laten genieten van de mooiste werken in het beste licht. Soms ook vraagt een expositie of een ruimte om een bepaalde lichtinval. De experts adviseren u graag welke raamfolie het meest geschikt is voor uw expositie en uw doel. Zo kan iedereen nog jarenlang genieten van kunst en antiek.

Bezoek Dorigo-Rosbag bv op stand 18!

 

 

 

 

 

 

Website

Verzamelen, bewaren, onderzoeken, exposeren: deze pijlers van het werk in musea hebben zich al ruim 200 jaar geleden ontwikkeld in het tijdperk van de verlichting die toen in Europa plaatsvond. Tot op de dag van vandaag vormen ze het werk in openbare musea, galerieën en privécollecties. Door de mogelijkheden van hoogwaardige LED-verlichting krijgt nu ieder van de genoemde werkgebieden individueel een adequate verlichting zonder daarbij compromissen te moeten sluiten tussen de visuele beleving en de ervaring van kunst. In musea en galerieën beperken de vormgevingsmogelijkheden van licht zich echter niet alleen tot de presentatie van kunst. Men laat u zien hoe licht culturele instellingen als hoogwaardige cultuurmerken vormgeeft – van beeldentuinen via de tentoonstelling tot en met de winkel en het restaurant.

Bezoek ERCO Lighting B.V. op stand 23!

 

 

 

Website

GEAVANCEERDE ELEKTRONISCHE OPLOSSINGEN VOOR MUSEA, GALERIJEN EN CULTURELE BEZIENSWAARDIGHEDEN

De geavanceerde, robuuste en toch flexibele systemen van GANTNER zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bezoekers een aangename en memorabele dag beleven, van begin tot eind. Onze geïntegreerde toegangs-, ticketing- en lockersystemen beantwoorden aan alle behoeften van populaire culturele bezienswaardigheden wereldwijd. We begrijpen maar al te goed wat er allemaal komt kijken bij het verwerken van grote bezoekersstromen, vooral tijdens weekends of vakantieperiodes. Van de aankoop van tickets en toegang tot F&B tot het opbergen van waardevolle spullen, uw klanten zullen genieten van een perfect georganiseerd bezoek.

Bezoek Gantner Ticketing op stand 3!

 

 

 

 

Website

Of het nu gaat om een brand experience, science center of tentoonstelling. Een bijzonder interieur of kunstobject: ze zorgen dat het er komt! Heijmerink Wagemakers managet jouw project van idee tot en met de installatie. En zorgt voor de engineering en de realisatie van alle onderdelen. Maar ze werken ook samen. Met architecten, designers, contentschrijvers, interactive bureaus, lichtontwerpers, audio-experts en uitvoerders.

Bezoek Heijmerink Wagemakers BV. op stand 22!

 

 

 

 

Website

Misschien herken je wel, dat het maken van het rooster soms heel veel gedoe is. Dat je vaak lang bezig bent met puzzelen, om alles kloppend te krijgen.

Zou het niet mooi zijn, als het rooster vanzelf gemaakt wordt. Dat mensen zichzelf aanmelden voor een dienst. Dat je mensen zeggen: ik kan volgende week niet, en ik heb al vervanging geregeld.

Er werken nu al meer dan 30.000 mensen met Het Rooster, en zien dat het klopt: mensen kiezen graag zelf wanneer ze komen werken.

En, leuke bonus: het scheelt je bakken met tijd.

Bezoek Het Rooster op stand 40!

 

 

 

 

 

Website

Horos heeft een enorm breed pakket aan oplossingen voor het binnenklimaat in de utiliteit en industrie. Sinds 1952 staat Horos met name bekend als leverancier van hoogwaardige produkten in de luchtbehandeling, koeling en bevochtiging. Steeds vaker wordt Horos ingeschakeld als adviseur bij het zoeken naar oplossingen voor complexe problemen aangaande het binnenklimaat en industriële toepassingen. Dat deze vraagstukken veelal met succes opgelost kunnen worden is gelegen in het feit dat Horos op het gebied van R&D veel kennis in huis heeft.
Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de warmtepomp en KyotoCooling

Of u nu zoekt naar een standaardoplossing, maatwerk, energiezuinige oplossingen of ontwikkeling van nieuwe producten, bij Horos bent u, getuige onze historische 'records', aan het juiste adres.
Waar u naar oplossingen zoekt, biedt Horos de mogelijkheden. Dat is Horos op zijn best.

Bezoek Horos Klimaattechniek BV op stand 55!

 

 

 

Website

Imming Logistics Fine Art is een gespecialiseerd kunsttransportbedrijf in het Westfriese De Goorn, gelegen tussen Alkmaar en Hoorn. Zij leggen ons toe op het transport van kunst en andere waardevolle objecten. Met een team van enthousiaste en gedreven arthandlers, projectcoördinatoren en planners werkt men dagelijks aan logistieke oplossingen omtrent tentoonstellingen, beurzen, in- en uithuizingen of enkele transporten. Dit doen ze voor diverse opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, kunstenaars, kunstverzamelaars, galeries en vooraanstaande musea in binnen- en buitenland.

Bezoek Imming Logistics Fine Art B.V. op stand 24!

 

 

 

 

Website

Kiss The Frog is een ervaren team van ontwerpers en creatieve software-ontwikkelaars
Een digitaal ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve bezoekerservaringen voor musea, science centers en bezoekerscentra.

Bezoek Kiss The Frog op stand 12!

 

 

 

Website

KLEKSI, een eigentijds webgebaseerd collectie managementsysteem. Musea bewaren een enorme diversiteit aan collecties. Dit wil men liefst zo eenvoudig en efficiënt mogelijk documenteren zodat ook volgende generaties zich aan de hand van deze objecten een beeld kunnen vormen van het verleden. Het zo goed mogelijk documenteren (en digitaliseren) van objecten voor het nageslacht is dus van groot belang. Het collectie management systeem KLEKSI is (in samenwerking met Museum Thorn) ontwikkeld om musea te helpen hun collectie(s) op een gebruiksvriendelijke en flexibele manier te digitaliseren en professioneel te presenteren op hun eigen website. Op onze stand tonen wij u graag ons nieuwe product en ontvangt u tevens onze beursaanbieding.

Productkenmerken:

 • Werken in de cloud
 • Gebruiksvriendelijk
 • Snel en flexibel
 • Webgebaseerd
 • Professionele presentatie
 • Uitgebreide zoekfunctie
 • SEO zoekmachine geoptimaliseerd
 • Toegankelijk voor mensen met een beperking
 • Ongelimiteerd aantal collecties
 • Zelf accounts toevoegen
 • Meertalig
 • 24/7 bereikbaar
 • Verdienmodellen voor musea

Bezoek KLEKSI op stand 30!

 

 

 

 

Website

Kortmann is een bedrijf dat zich bezighoudt met het opslaan, transporteren en installeren van kunst. Bij Kortmann maakt men er een prioriteit van om dat precies te doen zoals ú het voor ogen heeft. Men weet dat kunst buitengewoon kostbaar, maar ook erg kwetsbaar is. Daarom zorgt men ervoor dat elke stap in het gehele logistieke proces de uiterste aandacht, precisie en zorg krijgt. Kortmann heeft al 18 jaar ervaring in het opslaan, vervoeren en installeren van kunst en scheppen er evenveel passie en plezier in als vroeger. Kortom, men maakt er een kunst van om u tevreden te houden!

Bezoek Kortmann Art Packers & Shippers op stand 42!

 

 

 

 

Website

Lagotronics Projects creëert onvergetelijke ervaringen sinds 1979. In het begin in de audio- en verlichting branche. Tegenwoordig creëert men interactieve belevingen voor pretparken, musea, waterparken, shopping centers, entertainment centers, etc.

Al vanaf het begin loopt Lagotronics Projects  BV voorop door het bieden van innovatieve oplossingen op het gebied van interactieve systemen, game development, audio, video, verlichting, show control en Virtual & Augmented Reality. Men verlegt niet alleen grenzen, maar breekt er doorheen!

Met de state-of-the-art technologie werkt men over de hele wereld aan fantastische projecten. Dit biedt geweldige kansen. En gelukkig houdt men wel van interessante uitdagingen bij Lagotronics Projects!

De kracht zit in kennis, innovatie, maatwerk oplossingen en out-of-the-box denken. Dit resulteerde al in de meest fantastische projecten: interactieve dark rides, outdoor rides, upgrades, interactieve belevingen en AV- en verlichtingsprojecten!

Bezoek Lagotronics Projects BV op stand 60!

 

 

 

 

 

 

Website

Lichtpunt is gespecialiseerd in lichttechniek voor culturele doeleinden. Begrijpen in welk licht een expositie of decor het beste tot haar recht komt is een kunst op zich. Bij Lichtpunt doorgronden ze het lichtontwerp en maken het technisch mogelijk. Door te adviseren, leveren én onderhouden.

De lichtoplossingen zijn onder meer terug te vinden in het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Museum voor Beeld en Geluid. Maar ook in het theater of op festivals.

Bezoek Lichtpunt op stand 13!

 

 

 

 

 

 

Website

Lichtpunt is gespecialiseerd in lichttechniek voor culturele doeleinden. Begrijpen in welk licht een expositie of decor het beste tot haar recht komt is een kunst op zich. Bij Lichtpunt doorgronden ze het lichtontwerp en maken het technisch mogelijk. Door te adviseren, leveren én onderhouden.

De lichtoplossingen zijn onder meer terug te vinden in het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Museum voor Beeld en Geluid. Maar ook in het theater of op festivals.

Bezoek Lichtpunt op stand 16!

 

 

 

Website

Ljusdesign by Gobo A/S levert LED verlichting van hoge kwaliteit

Het doel van Ljusdesign by Gobo A/S is om hoogwaardige LED-armaturen en verlichtingssystemen te leveren, gebaseerd op puur witte LED-chips, om de hoogste kwaliteit van lichtopbrengst te bereiken. Men combineert oude theaterverlichtingstechnologieën met moderne LED-kennis om flexibel tentoonstellingslicht van hoge kwaliteit te creëren voor een betaalbare prijs.

Bezoek Ljusdesign by Gobo A/S op stand 51!

 

 

 

 

 

Website

VISUELE PROMOTIE BEGINT HIER

Alle benodigdheden voor het promoten van uw presentatie of tentoonstelling, een mooie lichtbak met eenvoudige installatie zonder gereedschap.
Het zit allemaal in één tas, door de wieltjes makkelijk mee te nemen! Ontwikkelt voor mobiele en duurzame presentaties met hoge impact.
Makkelijk te verwisselen doeken aan beide zijde van het frame, zodat het voor elke tentoonstelling aangepast kan worden.

 • Opzetten in 5 minuten
 • LED-verlichting is inbegrepen voor extra impact
 • Frames in maten van 85 cm tot 3 meter breed
 • Verbind meerdere frames voor een nog grotere indruk

Professionals die van locatie naar locatie reizen en presentaties houden, zijn dol op ons product.
Ook ideaal voor beurzen, musea, verkooppresentaties, trainingen en pop-up promoties.

Voor textielframes voor aan de muur, in andere kleuren of een op maat gemaakt project, vraag naar de Matrix Frame mogelijkheden.

Bezoek Mobile Light Box, een merk van Matrix Frame  op stand 37!

 

 

 

 

 

Website

MCW is een creatief Rotterdams multimediaal bureau.

Creatief, omdat MCW altijd nét even anders denken om de beste oplossing voor een vraagstuk te vinden. Rotterdams, omdat men nooit uit het oog verliest dat resultaat voor de klanten voorop staat. En multimediaal, omdat bij MCW met verschillende studio's - Internet, Multimedia, 3D visuals & animaties, Film en Sound - naadloos met elkaar samen wordt werkt.

Of het nu gaat om corporate storytelling, interactieve museale tentoonstellingen, grafisch design, animaties of belevingen in virtual reality; bij MCW vindt u alle kennis, creativiteit en ervaring die nodig is om mooie, lieve, rauwe, zachte en adembenemende verhalen te vertellen.

Bezoek MCW creative agency op stand 15!

 

 

 

 

 

 

Website

Munters – “Your perfect climate for Museums, Archives and Art- galleries”

Wereldwijd vertrouwen gerenommeerde musea, archieven en Art-galleries al meer dan 65 jaar
op de unieke combinatie van gepatenteerde producten, oplossingen en expertise die Munters
hen biedt.

Als grootste producent en leverancier van sorptiedrogers en luchtbehandelingsoplossingen ter wereld, heeft Munters een uitgebreide ervaring met technieken en systemen voor een duurzame, efficiënte en stabiele klimaatregeling.

Een slim en doordacht systeemontwerp, het Munters onderdelen programma en het Munters Service Caire™ onderhoudspakket stellen Munters in staat zekerheid, continuïteit en (kosten) overzichtelijkheid te bieden.

Bezoek Munters Netherlands BV op stand 4!

 

 

 

 

 

Website

Een onuitwisbare herinnering creëren. Dat is de passie van MuseumCatering. Of het nu gaat om de bezoeker van een tentoonstelling, of de gast bij een galadiner.

In de al bijna 25 jaar dat men samenwerkt heeft men een volwassen en trots bedrijf opgebouwd met een enorme ervaring in zowel partycatering als publiekscatering. Het kopje koffie voor de bezoeker, maar ook de opening van de tentoonstelling en Speciale Corporate Events.

En de passie wordt maximaal aangesproken als men kan inspelen op bijzondere tentoonstellingen en thema’s. Een G&T bar bij de expositie over het werk van Anton Corbijn, elke vrijdag een pop up restaurant tijdens de expositie over Mark Rothko en 7 kleuren brood tijdens het thema Kleur Ontketend.

Inmiddels is MuseumCatering de vaste cateraar van o.a. het Fotomuseum, het Kunstmuseum, de Pulchri Studio, het Museon, De Mesdag Collectie en Escher in Het Paleis. Dat vertrouwen waarmaken. Elke dag weer. Bedenken wat anderen zouden kunnen vergeten. De laatste details. Daar ligt de basis, de kracht en de toekomst....

Bezoek MuseumCatering BV op stand 42a!

 

 

 

 

 

Website

‘Conserving that what we create is conserving mankind’ is ons mantra.

OBJECT Care is een jong Belgisch bedrijf dat toch kan bogen op 50 jaar ervaring en expertise.

We richten ons op pragmatische ondersteuning voor eenieder die iets wil bewaren, of het nu gaat om kerkfabrieken, particulieren, musea of bedrijven.

Alles van calamiteiten bereddering, zoals recent in Wallonië, als het opmaken van plannen om deze te voorkomen, maken van verpakkingen of rapportages voor transport, registratie, opslag en beheer oftewel PREVENTIEVE CONSERVERING met nadruk op de P van pragmatisch.

Bezoek Object Care op stand 11!

 

 

 

 

Website

Onwijs: Sterk in gezondheidszorg en bibliotheken en musea, met social games en serious games voor multitouchtafels en -schermen, en Beeldkraken voor het onderwijs.

Onwijs is meer dan 25 jaar geleden opgericht door Remco de Korte en Edith Zuiderent. Inmiddels is het team van Onwijs uitgebreid met ruim 30 collega's, stuk voor stuk kanjers, enthousiast, deskundig, positief en volop in beweging.

Onwijs ontwikkelt onwijs goede applicaties voor een beter leven, meer geluk, welzijn en samen leren.

Bezoek Onwijs Bv op stand 29!

 

 

 

Website

Historisch besef kan niet worden opgelegd, maar het kan wel langzaam groeien.

Als je wordt omringd door voorwerpen met een verhaar, als cultuur en geschiedenis continu vanzelfsprekend aanwezig zijn, worden ze vanzelf toegankelijk, begrijpelijk en een onderdeel van het bestaan.

Piet Design hoopt dat iedereen plezier beleeft aan haar ontwerpen en bedraagt aan de kennis van ons culturele verleden en het begrip voor onze beschaving.

Bezoek Piet Design op stand 17!

 

 

 

Website

Impact van hightech interactieve oplossingen en de grenzeloze mogelijkheden die hiermee geboden worden. De interactieve oplossingen van Prestop  zorgen voor gemak en verwondering met sensationele presentaties die mensen raken en verrassen. Prestop onderscheidt zich in de markt door niet alleen producent te zijn, maar ook de samenwerking aan te gaan met de klant, hun eventuele software partner of IT-partij en om te zorgen dat o.a. de hardware, software en infrastructuur optimaal functioneert en blijft functioneren. Prestop neemt alle zorgen uit handen. Daarom huur of koop je bij Prestop.

Bezoek Prestop BV op stand 26!

 

 

 

 

Website

SDB Vitrinebouw is al meer dan zestig jaar marktleider in vitrines en maatwerk vitrines voor winkels en musea. Dankzij hun unieke combinatie van vakmanschap en innovatie zijn ze in staat om elke vitrine op het gewenste niveau te produceren.

Bezoek SDB Vitrinebouw BV op stand 38!

 

 

 

 

Website

See Tickets is een full-service ticketaanbieder en beweegt zich al meer dan 25 jaar op verschillende markten. Als één van de grootste ticketing partijen ter wereld voorzien we zo’n 8.000 klanten in meer dan 35 verschillende landen en verwerken we gemiddeld 35 miljoen tickets per jaar.

Wij geloven in een authentieke en directe relatie tussen onze klanten en hun bezoekers. Door het ontwikkelen van innovatieve, betrouwbare en zeer effectieve technologie maakt See Tickets het mogelijk om nieuwe bezoekers te identificeren en de betrokkenheid met de bestaande bezoekers te vergroten.

De combinatie tussen innovatieve technologie en onze jarenlange kennis en ervaring maakt See Tickets uniek en een waardevolle partner voor onze klanten. Better together!

Bezoek See Tickets B.V. op stand 32!

 

 

 

 

 

Website

Sharingbox is een marketing tool die het maken van een foto als excuus gebruikt om gegevens te verzamelen.

Men brengt data met een glimlach!  Met sharingbox weet men de merk visibiliteit te verhogen op events en sociale netwerken. Door het maken, versturen, delen en printen van een foto helpt Sharingbox merken om dichterbij hun doelgroep te komen en contact met hen te behouden.

Verder is het gewoon zo dat mensen het erg leuk om een foto te maken op een leuk moment en deze ook nog eens direct uitgeprint te krijgen als tastbare herinnering.

Bezoek sharingbox BV op stand 39!

 

 

 

 

 

Website

Sign Shop ontwikkelt en produceert hoogwaardige (interactieve) objecten en signing. In combinatie met vakmanschap, technische kennis en creativiteit maakt het een tentoonstelling helemaal af. Door nauw samen te werken met jou als opdrachtgever, de ontwerper(s) en het team van de Signshop is men in staat een verrassende tentoonstelling neer te zetten. Gedurende het hele project blijft Sign Shop in gesprek met alle betrokkenen. Vanaf de eerste schetsen tot en met de opbouw. Sign Shop zet alles op alles voor een geslaagde tentoonstelling.

Bezoek Sign Shop op stand 35!

 

 

 

 

 

 

Website

Studio Harm Hasenaar is een multidisciplinair ontwerpbureau, met als belangrijkste werkterrein museale projecten en bezoekerscentra. Men verzorgt daarvoor het gehele trajact, van concept tot turn-key oplevering en alle tussenliggende fasen. Uiteraard is Studio Harm Hasenaar ook inzetbaar voor een of meer aparte stappen. Maar betrokkenheid vanaf het eerste begin levert het beste resultaat op.

Het multidisciplinair ontwerpbureau Studio Harm Hasenaar heeft alles in huis voor het creëren van een totaalbeleving – plus een netwerk van specialiseren. Met sommigen daarvan werkt men al meer dan 10 jaar samen. Goede contacten en korte lijnen zorgen voor slagvaardigheid en flexibiliteit.

Bezoek Studio Harm Hasenaar op stand 41!

 

 

 

 


Website

The Cabinet of CuriosiTEAs wil je nieuwe smaken, ingrediënten en plekken laten ontdekken met unieke mixen en soorten thee. Zoals wij zeggen ‘We do tea differently!’. Van onze Delfts Blauwe ‘Dutch Heritage Collection’ tot de felgekleurde lippenblikken van onze ‘Bisous, Bisous’ lijn.

The Cabinet of Curiositeas laat zien dat thee van nu is, voor een nieuwe generatie drinkers én een ideaal kado. Met vernieuwende smaken, verpakkingen en presentaties.

Ook de generaties na ons willen wij van Nederland laten genieten. Daarom worden The Cabinet of CuriosiTEAs & Tea Netherlands lokaal geproduceerd. We kiezen zoveel mogelijk de duurzame oplossing. We werken daarbij samen met Nederlanders die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo kunnen we ook wat teruggeven aan de steden en aan het land waar wij zo van houden. En… al onze thee is biologisch.

Dat drinkt toch nog een stukje lekkerder!

Bezoek The Cabinet of CuriosiTEAs op stand 52!

 

 

 

 

 

 

Website

Ticket Team B.V. is opgericht in oktober 1998 door Robert Cornelisse. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op het verkopen en ontwikkelen van software voor toegangscontrole, waarbij de eerste klanten voetbalstadiums waren. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een grote ontwikkeling meegemaakt.

In de loop der tijd is de afzetmarkt enorm uitgebreid naar onder andere musea, ziekenhuizen en evenementen.

Bezoek Ticket Team op stand 14!

 

 

 

Website

Ticketcounter is dé partner voor de verkoop van tickets en abonnementen online/ op locatie. Ook de toegangscontrole kunnen we van A-Z ontzorgen. Wij helpen grote en kleine partners met ons succesvolle ticketplatform. Maatwerk naar jouw ticketverkoop, transparant met een flexibele looptijd

Bezoek Ticketcounter B.V. op stand 56!

 

 

 

Website

Het kassasysteem van Twelve beschikt over het keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Het is een onafhankelijk keurmerk voor kassasystemen.

Het keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Met dit keurmerk biedt Twelve BV voor uw museum zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie.

Bezoek Twelve BV op stand 19!

 

 

 

 

Website

Één aanspreekpunt voor uw hele organisatie? Dat kan!

VBVB ICT is specialist in het ontzorgen van musea op het gebied van alle IT gerelateerde zaken.

Bezoek VBVB ICT op stand 10!

 

 

 

 

 

 

Website

"Wij brengen jouw museum of attractie naar een nieuw level met een betaalbare, hoogtechnologische digitale gids! Ons platform biedt tal van voordelen. Het is multimediaal, interactief en ondersteunt meertaligheid, gamificatie, enz.
En bovenal, het is niet duur!

Kom even bij ons langs voor een korte demo!”

Bezoek WUK op stand 34!

Logo 2021 CONCEPT – Museum Vakdagen3

Direct contact

+31 165 39 30 01

Partners

LCMC – kopie – kopie234