Deelnemers

Op woensdag 18 april en donderdag 19 april 2018 vindt de derde editie van de Museum Vakdagen plaats in het schitterende retro-futuristische Evoluon te Eindhoven.

Dé Museum Vakdagen is dé vakbeurs voor professionals in de museumbranche. Tijdens de Museum Vakdagen presenteren bedrijven en start-ups hun producten en/of diensten aan de museumbranche. 

Tijdens de Museum Vakdagen worden inlooplezingen, workshops en demonstraties gegeven. Exposanten hebben de mogelijkheid om hier hun bijdrage aan te leveren.

LOCATIE
Evoluon is centraal gelegen ten opzichte van Nederland en Vlaanderen. Het Evoluon beschikt over gratis parkeergelegenheid en tevens stopt het openbaar vervoer voor het Evoluon. Het Evoluon beschikt over een uitermate kwalitatieve catering met een gastvrije directie. De Museum Vakdagen zijn op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdagavond 18 april vindt in de horeca lounge exclusief een borrel plaats voor de standhouders.

RECLAMECAMPAGNE
De reclamecampagne rond de Museum Vakdagen wordt groots aangepakt. Alle musea in Nederland en Vlaanderen worden persoonlijk uitgenodigd. Of het nu gaat om het Rijksmuseum te Amsterdam of het kleinste museum in België te Melle een ieder in deze branche ontvangt een gratis uitnodiging. Ook de deelnemers aan de vakbeurs ontvangen een onbeperkt aantal gratis relatiekaarten. Voor aanvang ontvangen alle musea het Museum Vakblad, een glossy magazine geheel gewijd aan de Museum Vakdagen.

Levert u producten en/of diensten aan deze branche, dan is deelname eigenlijk vanzelfsprekend. Levert u nog geen producten en/of diensten, dan kan de Museum Vakdagen een goede start zijn.

DOELTREFFENDHEID
Wist u trouwens dat special intrest vakbeurzen de hoogste doeltreffendheid hebben in verhouding tot het geïnvesteerde budget. Een vakbeurs biedt dan ook meer dan andere marketinginstrumenten. De meerwaarde van het fysieke contact met de doelgroep en de beleving. Zowel zicht, gehoor, smaak en tastzin worden tegelijk geprikkeld.