Bezoekers

Op woensdag 18 april en donderdag 19 april 2018 vindt de derde editie van de Museum Vakdagen plaats in het schitterende retro-futuristische Evoluon te Eindhoven.

Van professionals tot vrijwilligers, de Museum Vakdagen is voor iedereen die affiniteit heeft met de Museum branche. Om steeds weer interessant te zijn voor de bezoekers is inzicht, ervaring en kennis op een brede schaal noodzakelijk. Met een bezoek aan de Museum Vakdagen bent u verzekerd van het vergaren van meer kennis en inzicht.

Tijdens de derde editie van de Museum Vakdagen wordt de nadruk gelegd op diversiteit onder de deelnemers en kennisoverdracht door middel van presentaties, lezingen en workshops door musea professionals, voor musea professionals!

Ruim voor aanvang ontvangt u het gratis Museum Vakdagen magazine per post met alle informatie over de Museum Vakdagen, inlooplezingen en workshops.

Op vertoon van een uitnodigingskaart heeft men gratis toegang tot zowel de vakbeurs als de inlooplezingen en workshops. Deze uitnodigingskaarten kan men gratis verkrijgen via de deelnemers of de organisatie van de Museum Vakdagen.