Bereikbaarheid

 
ADRES

Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven
(040) 25 04 600

Het Evoluon is uitstekend bereikbaar, gelegen in het hart van Brabant aan de A2. Den Bosch, Tilburg en Weert liggen daarmee binnen een half uur reistijd. Utrecht, Rotterdam en Maastricht op nog geen uur.

Vanaf de snelweg rijdt u rechtstreeks op ons parkeerterrein met ruim 500 gratis parkeerplaatsen, gelegen aan de rand van het centrum van Eindhoven. Daarmee zijn zowel treinstation Eindhoven als Eindhoven Airport op nog geen tien minuten afstand. Treinreizigers zijn binnen 7 minuten vanaf Station Eindhoven voor de deur dankzij een OV-as naar Eindhoven Airport & Veldhoven. Hierover rijdt de innovatieve Phileas met hoge frequentie.

EIGEN VERVOER

Plan hier uw route per auto.

PARKEREN

Tijdens de Museum Vakdagen heeft u voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

openbaar vervoer

Het Evoluon is per openbaar vervoer prima te bereiken. Wij stimuleren dan ook van harte het gebruik van openbaar vervoer als de reismethode om bij het Evoluon te komen.

Het station Eindhoven en Eindhoven Airport liggen beiden op 7 busminuten. De bussen vertrekken vanaf de Noordzijde van Station Eindhoven::

  • Hermes buslijn 401 (Eindhoven Airport)
  • Hermes buslijn 402 (Veldhoven Zonderwijk)
  • Hermes buslijn 16 (Veldhoven Oerle)
  • Hermes buslijn 18 (Veldhoven De Berkt)

Voor alle lijnen geldt: uitstappen bij halte Evoluon. Er vertrekt gemiddeld iedere 10 minuten een bus van Eindhoven centraal, overdag zelfs elke 5 minuten. Maak gebruik van de reisplanner OV9292 voor het beste reisadvies.